kopier klokke

Creating value
for the community

I år markerer 40-årsjubileet for Star Wars: Return Of The Jedi-filmen, så for å feire debuterte Fossil en Star Wars-serie 4. mai – også kjent som Star Wars Day. Samarbeidskolleksjonen inkluderer tilbehør, smykker og selvfølgelig klokker. Dette er ikke første gang vi har sett Star Wars-merkede klokker; en rekke selskaper inkludert Citizen, Oris, Garmin og Invicta har dem også.replika klokker patek philippe Likevel er dette det første Fossil- og Star Wars-samarbeidet, og merket kom ut svingende.

Den første serien av 4. mai Be With You-klokker hyller opprøret, mens den andre, offisielt lansert 26. mai, anerkjenner imperiet. Selv om det var mange Star Wars x Fossil-klokker å velge mellom, valgte vi klokken med Stormtrooper-tema (del av den andre lanseringen) for en praktisk gjennomgang. Fortsett å lese for alle detaljene på den begrensede Fossil Star Wars Stormtrooper Automatic-klokken, som har skarp hvit rustning, kule kunstverk, en spennende tidsvisning og et automatisk urverk.

Med en kassediameter på 43 mm er ikke Fossil Star Wars Stormtrooper en liten klokke, men den helhvite tonen holder ting visuelt lette. Dekselet og det integrerte armbåndet er laget av rustfritt stål, som deretter er belagt med hvit harpiks for å oppnå et utseende som ligner på en stormtroopers rustning. Siden dette er en klokke med stormtrooper-tema, må den selvfølgelig lages i hvitt. Imidlertid er alternativene for å lage rimelige hvite klokker ganske begrensede - bruken av keramikk ville ha vært for kostbar og plast ville gjøre uret billigere.

Så Fossil valgte å belegge ståluret med hvit harpiks, som kan være utsatt for flis. Dette er ikke et tøft verktøyklokke, på noen måte,replika klokker men snarere en morsom klokke å bruke hvis du er interessert i Star Wars-serien. Mens klokken er vanntett ned til 50 meter, er det sannsynligvis best å ikke senke den ned i klorbehandlet eller salt vann, da det kan eller ikke kan påvirke belegget.